Ελληνική ομάδα «χτυπάει» τον Μεξικανό εξτρέμ Τσίνο Χουέρτα! (pic)

Ελληνική ομάδα «χτυπάει» τον Μεξικανό εξτρέμ Τσίνο Χουέρτα! (pic)

Ελληνική ομάδα έχει στο ραντάρ της τον Μεξικανό παικταρά, Θέσαρ Λουίς Μέρλο όπως αποκαλύπτεται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Θέσαρ Λουίς Μέρλο αποκάλυψε πως ελληνική ομάδα έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στην μεξικανική Πούμας, για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ Τσίνο Χουέρτα.

Ο Τσίνο Χουέρτα αυτές τις μέρες παίρνει μέρος στο Copa America 2024 και έπαιξε ως αλλαγή για 17 λεπτά, στην ήττα του Μεξικού από τη Βενεζουέλα στη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ποδοσφαιριστής θα επεξεργαστεί τις προτάσεις που έχει μετά το τέλος του τουρνουά, σε συνεννόηση με τον ατζέντη του και την Πούμας.

Ο Χουέρτα έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025 και φέτος ήταν η σεζόν που εδραιώθηκε στην ενδεκάδα.

Το στατιστικό του ήταν γεμάτο με 37 συμμετοχές (3.086 λεπτά) σε όλες τις διοργανώσεις, με 11 γκολ και 9 ασίστ.

Επίσης, ο 23χρονος εξτρέμ σταθεροποιείται και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, έχοντας 8 αγώνες με ένα γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News