Τερίμ: «Η Τουρκία είναι αρκετά δυνατή για να νικήσει την Αυστρία - Μόνο ο Χακάν τέτοιο γκολ!»

Ρεπόρτερ της ΕΡΤ «δικάζει» τον Τερίμ: «Το είχα πει ότι δεν θα πήγαινε καλά η ομάδα»

Ο Φατίχ Τερίμ σχολίασε την πρόκριση της Τουρκίας στους «16» του Euro και έδωσε τη δική του οπτική γωνία για τη μάχη με την Αυστρία.

Ημέρες… Τερίμ ξαναζούν στην Τουρκία, καθώς η εθνική ομάδα θα παλέψει σε νοκ άουτ φάση μετά την ονειρική πορεία του 2008.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε τη μεγάλη πρόκριση της Τουρκίας και το ζευγάρωμα με την Αυστρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με την θερμή συμπαράσταση των οπαδών μας η Εθνική ομάδα έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και ειδικά τον προπονητή.

Η Αυστρία θα είναι ένας πιο σοβαρός αντίπαλος. Κόντρα στην Τσεχία κολλήσαμε μερικές φορές, ήταν ένα παιχνίδι 11 εναντίον 10 για 80 λεπτά, απλά ήταν θέμα χρόνου να φύγουμε νικητές και το κάναμε.

Περιμένω καλή πορεία, το αξίζουμε. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος, πρέπει να παίζουμε καλύτερα, να ανταποκρινόμαστε καλύτερα και να είμαστε πιο απειλητικοί για τον αντίπαλο. 

Είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο Τοσούν. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Το σουτ του Τσαλχάνογλου επίσης, ήταν αριστοτεχνικό. Δεν ήταν απλά το σουτ με το εξωτερικό στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα. Μόνο ο Χακάν μπορεί να πετύχει ένα τέτοιο γκολ. 

Η Αυστρία μας νίκησε στο φιλικό (σ.σ 6-1), αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα 3/4 του σταδίου θα είναι τούρκικα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ατομικά έχουμε ταλέντο που πολλές ομάδες δεν έχουν. Θα είναι μακρύς ο δρόμος, αν αρχίσουν να παίζουν όλοι.

Η Τουρκία είναι αρκετά δυνατή για να νικήσει την Αυστρία.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News