Παναθηναϊκός: Ασκηση με… δεκάρι τον Αλόνσο, νικητής ο Ζέκα

Με νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία.

Παναθηναϊκός: Ασκηση με... δεκάρι τον Αλόνσο, νικητής ο Ζέκα

Ειδικότερα, οι Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κώτσιρας και Δημήτρης Λημνιός έφτασαν σήμερα στην Αυστρία και πήραν μέρος στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την άλλη, όπως αναμενόταν ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε νέες εξετάσεις στον ώμο για να διαπιστωθεί πως έχει εξελιχθεί ο τραυματισμός του στον ώμο από το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο τη Γερμανία.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως η αποθεραπεία του πάει καλύτερα, ο Έλληνας επιθετικός απέφυγε οριστικά το χειρουργείο αλλά δεν θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Θα παραμείνει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του με στόχο να είναι πανέτοιμος για τα προκριματικά στην Ευρώπη και δη τον πρώτο αγώνα για το Europa League καθώς σε δύο εβδομάδες θα μπει στις προπονήσεις του τριφυλλιού.

Αναοφορικά με το πρόγραμμα της ομάδας, ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε μαθήματα build-upμε συνεχείς παρεμβάσεις.

Μετά το τέλος της βασικής άσκησης για την ανάπτυξη, ένα γκρουπ (Γερεμέγεφ, Ζέκα, Μαντσίνι, Βιλένα, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς) παρέμεινε στη μια εστία και σούταρε με τον Ντιέγκο Αλόνσο σε ρόλο… δεκαριού, να τους πασάρει και τους ποδοσφαιριστές να εκτελούν. Ο Ζέκα ήταν ο νικητής με τρία γκολ ενώ δύο πέτυχαν οι Αϊτόρ, Τζούρισιτς και Βιλένα.

Exit mobile version