Τα... έμπλεξαν οι Πορτογάλοι: Η μεταγραφή Ιωαννίδη και ο... Παυλίδης!

Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν ν’ ασχολούνται με τον φορ του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη εμπλέκοντας στην όλη υπόθεση και τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτή η ομάδα δίνει τα ρέστα της για τον Ιωαννίδη!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο είχε αρκετά ψηλά στη λίστα της μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με το Τριφύλλι στο στήθος.

Παρ’ όλα αυτά οι προσπάθειες των «Λιονταριών» έπεσαν στο κενό με το ενδιαφέρον τους στην πορεία να αποσύρεται και τους πράσινους ουσιαστικά να κερδίζουν την πρώτη από τις πολλές μάχες που αναμένεται να δώσουν, για να κρατήσουν τον 24χρονο Έλληνα φορ.

Μάλιστα μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η μεταγραφή του Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας χάλασε λόγω εκείνης του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα.

Πιο αναλυτικά το «cmjornal.pt» υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός μόλις πληροφορήθηκε για το ποσό που έκλεισε ο Παυλίδης στην Μπενφίκα ανέβασε αυτόματα τις απαιτήσεις του, στις οποίες δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο πρώην Έλληνας φορ της Βίλεμ πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα έναντι 17 εκατ. ευρώ.

Πάντως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα ιας και ο Παναθηναϊκός εξ’ αρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι ο Ιωαννίδης δεν πωλείται και θα έμπαινε σε συζητήσεις μόνο αν ερχόταν κάποια… εξωπραγματική πρόταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr