«Στο τραπέζι» για Παναθηναϊκό ο Κουμπούλα της Ρόμα

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Μαράς Κουμπούλα σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της αμυντικής του γραμμής.

«Στο τραπέζι» για Παναθηναϊκό ο Κουμπούλα της Ρόμα

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους παίκτες, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν, ώστε να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του τη φετινή σεζόν, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, Μαράς Κουμπούλα, ο οποίος αγωνίστηκε στη Σασουόλο ως δανεικός, αλλά ανήκει στη Ρόμα από το 2021.

YouTube player

Με τη φανέλα της Σαουόλο φέτος αγωνίστηκε επτά φορές χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ, όμως συνολικά έπαιξε ελάχιστα (358′).

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αλβανό στόπερ από Ιταλία, Κροατία και Σερβία χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που τον έχουν κυκλώσει.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι εκτός από τον αριστερό μπακ, οι πράσινοι δεδομένα θα ήθελαν να κοιτάξουν και για έναν κεντρικό αμυντικό διότι στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν παίκτες, αλλά με αρκετές ιδιαιτερότητες κυρίως λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Exit mobile version