Το Transfermarkt αποκάλυψε την άλλη ομάδα της Premier League που θέλει τον Φώτη Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού με τον Παναθηναϊκό να δίνει μάχη προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν μέσα στην οποία έκανε άλματα προόδου και κατάφερε να δείξει σε όλη την Ευρώπη πόσο σημαντικός παίκτης είναι και πως διαθέτει όλο το μέλλον μπροστά του.

Από εκεί και πέρα είναι λογικό οι μνηστήρες να πολλαπλασιάζονται, καθώς μετά τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λάτσιο, Ίπσουιτς και Μπολόνια φαίνεται πως στο κόλπο της απόκτησής του μπαίνει ακόμα μία ομάδα, η οποία είναι από την Αγγλία.

Τη συγκεκριμένη είδηση μας την έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ωστόσο δε μας αποκάλυψε το όνομα της δεύτερης, μετά την Ίπσουιτς, αγγλικής ομάδας που έχει στα ραντάρ της, τον Φώτη Ιωαννίδη.

Πάντως την απάντηση φαίνεται πως μας την έδωσε το «Transfermarkt», ενώ στην πορεία η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το «CalcioMercato».

Πιο αναλυτικά στην κούρσα της διεκδίκησης του 24χρονου Έλληνα φορ έχει μπει και η Γουέστ Χαμ σε μια προσπάθεια να αντικαταστήσει τον Μικέλ Αντόνιο, ο οποίος έχει συμπληρώσει πλέον τα 34 έτη ηλικίας και ταλαιπωρήθηκε αρκετά την περασμένη σεζόν από τραυματισμούς.

Exit mobile version