Παναθηναϊκός: Στο… χέρι του Αλόνσο τρεις στο Τριφύλλι!

Στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού σε αυτή την προετοιμασία στην Αυστρία υπάρχουν 3 χαφ που οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Αλόνσο και μαζί μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Στο... χέρι του Αλόνσο τρεις στο Τριφύλλι!

Ο λόγος για τους Αλεσίς Τρουιγιέ, ο Ένις Τσοκάι και ο Γιώργος Νίκας οι οποίοι πέρσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Βόλο, Όσιγιεκ και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Ο Τρουιγιέ μπαίνει στη τρίτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό. Στη πρώτη τραυματίστηκε σοβαρά καθώς υπέστη ρήξη χιαστού ενώ την δεύτερη δόθηκε δανεικός στον Βόλο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Τσοκάι διανύει και αυτός την τρίτη του σεζόν στο Τριφύλλι. Στην πρώτη αγωνίστηκε κυρίως ως αλλαγή δίνοντας αρκετές βοήθειες ενώ στην δεύτερη δεν υπολογιζόταν και δόθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στην Όσιγιεκ όπου έπαιξε σε 15 αγώνες.

Τέλος, ο Νίκας αποκτήθηκε πέρσι από τον Λεβαδειακό, έμεινε στη Βοιωτία ως δανεικός και σημείωσε 25 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ.

Στη παραπάνω εξίσωση θα μπορούσε να είναι και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αλλά συμμετέχει στο Euro2024 με την Ουγγαρία και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην περίπτωση του.

Exit mobile version