Πογιέτ: «Ένιωσα κάτι απίστευτο στη Λεωφόρο»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ με αφορμή την εθνική Ελλάδος που ήταν προπονητής της, προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για τη Λεωφόρο.

Απίστευτη αποκάλυψη Πογιέτ: «Απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες!»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ υπήρξε προπονητής της εθνικής Ελλάδος μέχρι πριν λίγο καιρό, όμως ο αποκλεισμός από τη Γεωργία για την τελική φάση του Euro 2024 ήταν κι εκείνο το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την «επίσημη αγαπημένη».

Παρ’ όλα αυτά ο Ουρουγουανός προπονητής με δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε ότι πρότεινε να παίξει η εθνική τα παιχνίδια με Γαλλία και Ολλανδία στη Λεωφόρο, καθώς ο ίδιος ως προπονητής της ΑΕΚ είχε μαγευτεί από τη συγκεκριμένη ατμόσφαιρα σ’ αυτό το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν κληρωθήκαμε με τη Γαλλία και την Ολλανδία σκέφτηκα πως θα ήταν καλή ιδέα να παίζαμε τα δύο αυτά ματς εντός στην έδρα του Παναθηναϊκού. Στη Λεωφόρο. Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Προσλήφθηκα Πέμπτη, κάναμε δύο προπονήσεις πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι περισσότεροι από την ΑΕΚ μου πρότειναν να πάω στην κερκίδα. Γιατί; Είναι ντέρμπι. Θέλω να βρίσκομαι στο χορτάρι.

Θυμάμαι πως όταν μπήκα συνάντηση μια φοβερή κατάσταση. Η ατμόσφαιρα… πυροτεχνήματα, καπνοί. Νομίζω ότι έληξε 0-0, αλλά εμάς δε μας χάλασε. Σκέφτηκα ότι οι παίκτες της Γαλλίας και της Ολλανδίας, να νιώσουν όπως είχα νιώσει εγώ, όταν φτάσαμε με το πούλμαν της ΑΕΚ.

Υπήρχαν υδροφόρες και αστυνομία παντού. Αναρωτήθηκα που είχαμε έρθει; Στον πόλεμο;».

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version