Παναθηναϊκός: Τα είπε… όλα ο Αλόνσο στους παίκτες – Η… καθοριστική ομιλία του

Πρώτες μέρες προετοιμασίας στο Τριφύλλι, με τον Ουρουγουανό να έχει την ευκαιρία να μιλά με τους παίκτες προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη υπό τις... ιαχές του την ομάδα.

diego-alonso-panathinaikos

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στην προπόνηση βρήκε λίγο χρόνο για να μιλήσει στο «πράσινο» ρόστερ, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή κάποια πράγματα ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία που… κοντοζυγώνει.

Πέρα από αυτό, δεν παρέλειψε ότι όλοι στην ομάδα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, αρκεί να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε αυτόν και στο κλαμπ.

Δείτε τι είπε συνοπτικά στους ποδοσφαιριστές του ο 49χρονος:

«Έχω δει όλα τα περσινά παιχνίδια σας και έχω σχηματίσει άποψη για τις δυνατότητες σας. Παίζετε στον Παναθηναϊκό γιατί είστε παίκτες με ποιότητα και με προσωπικότητα. Όμως, τώρα είμαι εδώ για να δουλέψω μαζί σας κάθε μέρα και μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη μου.

Όλοι θα έχετε ευκαιρίες στην προετοιμασία και όσοι είστε σωστοί στις υποχρεώσεις, προσπαθείτε περισσότερο στις προπονήσεις και ακολουθείτε τις οδηγίες μου, θα ανεβαίνετε στις επιλογές μου. Σας υπολογίζω όλους και περιμένω να δω ποιοί θα το εκμεταλλευτούν περισσότερο».

Exit mobile version