Βέργης: «Από τις λίγες σωστές επιλογές του Αλαφούζου ο Τζαβέλλας»

Βέργης: «Χάνει λάδια και στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός!»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης αναφέρθηκε στην επιλογή του Παναθηναϊκού να συνεργαστεί με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Livesport» για την επιλογή του Παναθηναϊκού να συνεργαστεί με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Αιφνιδιάστηκαν μόνο όσοι δεν γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί! Επαγγελματίας με τον “Ε” κεφαλαίο, υπερασπίστηκε με πάθος όποια ομάδα υπηρέτησε -από τις μεγάλες και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ-, ουδέποτε έβγαλε δημόσια συμπάθεια για το Τριφύλλι, όμως αυτό που δεν μπόρεσε να πράξει ως παίκτης, θα το βιώσει αμέσως μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας από άλλο πόστο.

Θαρρώ πως είναι από τις… λίγες σωστές, ποδοσφαιρικές, αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου τα τελευταία χρόνια. Η απόφασή του να βάλει τον Τζαβέλλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ως διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, τα μπολιάζει με πάθος, γνώση, πείρα. Ο πρώην διεθνής αμυντικός είναι μαχητής και θα πέσει με το κεφάλι στον “πόλεμο”, όπως έκανε πάντα στη ζωή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News