Παναθηναϊκός: 30 εκατ. ευρώ και... αν για Ιωαννίδη
Το πρώτο 20ήμερο του Ιουνίου ήταν… καυτό για τον ποδοσφαιρικό, με τον «Φωτάρα» να αποτελεί πόλο έλξης κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, η Ίπσουιτς επανήλθε και πάλι με νέα πρόταση στην «πράσινη» ΠΑΕ, με τον Παναθηναϊκό να απορρίπτει ασυζητητί τις δύο προτάσεις των 23 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως έχει απορριφθεί κάθε προσπάθεια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που δεν έχει φτάσει τα 20 εκατομμύρια, ενώ για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γουέστ Χαμ και από τη Λάτσιο και από γερμανικές ομάδες.
Το Τριφύλλι δεν συζητάει με ποσό κάτω από τα 30 εκατομμύρια αφού ευελπιστεί η πώληση του Φώτη Ιωαννίδη σε κλαμπ του εξωτερικού να σπάσει κάθε ρεκόρ και να αποτελέσει ορόσημο για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πυρά» από Γιαννακόπουλο: «Είστε τιποτένιοι, αστείοι, πουθενάδες!» (vid)
- Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Όταν μου πετάτε λάσπη, ο Θεός να βάλει το χέρι του» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα επόμενα βήματα για Ντέσερς, τι ισχύει για την προετοιμασία
- Tο teaser από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Κάτι μεγάλο έρχεται» (vid)
- Παναθηναϊκός: Πότε μίλησε ο Μπενίτεθ με τον Μίγια και τι ισχύει για το καλοκαίρι