Παναθηναϊκός: Χαμόγελα από τους Σλοβένους για την κλήρωση!
Οι τρεις Σλοβένοι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στη χώρα τους, εκτός απροόπτου, για τα προκριματικά του UEFA Europa League.
Αν δεν γίνει κάποια έκπληξη στο ζευγάρι Μάριμπορ – Πλόβντιβ, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει φέτος στη Σλοβενία.
Φυσικά αυτή η είδηση «ήχησε» ευχάριστα σε τρεις ποδοσφαιριστές, τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν, οι οποίοι θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους στη ρεβάνς της 1ης Ιουλίου. Ο πρώτος, ειδικά, έχει πετύχει 50 γκολ με τη φανέλα της Ολίμπια Λιουμπλιάνα.
Οι Σλοβένοι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού άφησαν την πόρτα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro ορθάνοικτη μετά την ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα με τη Δανία.
Να σημειωθεί πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο της Μάριμπορ και θα συγκρουστεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι «έδειξαν» τα λόγια του Αταμάν για την επόμενη μέρα
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πότε θα γίνει το πρώτο ματς
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Μύκονος - Παναθηναϊκός, σε ποιους παίκτες στάθηκε
- Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ενδεκάδες: Τα τελευταία νέα, πώς θα παίξουν
- Σαρπ Αταμάν: «Όταν όλοι γιορτάζουν την πτώση σου, καταλαβαίνεις πόσο τους πόνεσες»