Παναθηναϊκός: Ο ιδανικός αντίπαλος για τα προκριματικά του Europa League
Σε καμία περίπτωση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θα ήθελαν να ακούσουν Άγιαξ ή Μπράγκα στην κλήρωση της Τετάρτης για τα προκριματικά του Europa League.
Αν και δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στην περίοδο του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός θα προτιμούσε να μην κληρωθεί είτε με τον Άγιαξ είτε με τη Μπράγκα.
Σαν ένα πρώτο βήμα για τη συμμετοχή του στους ομίλους οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα ήθελαν να «πέσουν» πάνω στη Σέριφ Τίρασπολ από τη Μολδαβία.
Στη Σέριφ αγωνίστηκαν στο παρελθόν οι πρώην παίκτες του Τριφυλλιού, Κολοβός και Ευαγγέλου.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει θέσει ως κύριο στόχο μέσα στη σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague, όμως, και ο ίδιος γνωρίζει ότι Παναθηναϊκός… χωρίς Ευρώπη δεν γίνεται.
Να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» αναζητούν δύο προκρίσεις μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο. Αν αποκλειστούν θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο UEFA Europa Conference League.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για την περίπτωση Μπολομπόι
- Παναθηναϊκός: Η ηγετική προσθήκη και η επόμενη μεταγραφφή στα στόπερ
- «Αυτός παίζει για αντι-Γένσεν στον Παναθηναϊκό»
- Οι αποχωρήσεις που αλλάζουν τον Παναθηναϊκό: Ποιοι έφυγαν και ποιοι είναι εκτός πλάνων
- Παναθηναϊκός: Τα επόμενα κομμάτια στο πλάνο του Ομπράντοβιτς