Πρώτη στο Κορωπί, γνώρισαν τον Αλόνσο οι παίκτες
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν για πρώτη φορά στο Κορωπί μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές και γνώρισαν και τον Ντιέγκο Αλόνσο.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί προκειμένου να γνωρίσουν τον νέο τους προπονητή και να περάσουν τα εργομετρικά και τις απαραίτητες αιματολογικές εξαιτάσεις.
Αναλυτικά:
Αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά για τους παίκτες του Τριφυλλιού την Δευτέρα (17/06).
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/06) στο Κορωπί. Οι παίκτες της Τριφυλλιού γνώρισαν τον νέο προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.
Επειτα, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε γκρουπ, προκειμένου να περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΑπό την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έλειπαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Σπόραρ,Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας άλλα και οι Μπάλντοκ και Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια.
Δείτε τις φωτογραφίες:







Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Nos Stop, οι επόμενες μεταγραφές - Εξελίξεις και στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα Γιαννακόπουλου για τα ρόστερ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο
- Εξετάζει Μπεκ ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επίθεσης
- «Διαλέγει μπακ ο Νίστρουπ - Σενάριο για Μέλε στον Παναθηναϊκό»
- Γάτας: «Πιθανή έκπληξη με Έλληνα αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό»