Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Με τους... παλιούς ο Αλόνσο στο Europa League!

Αλόνσο για ΟΛΑ: Οι λόγοι που ήρθε, η διάταξη, οι μεταγραφές και το προφίλ των παικτών

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί σε σημαντικό βαθμό στους παλιούς του παίκτες για να φτάσει στο τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην έχουν γίνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις ως τις 10 Ιουλίου ώστε να προλάβουν οι παίκτες να παίξουν ένα ή δυο φιλικά.

Χαρακτηριστική είναι υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη όπου ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να περιμένει τον παίκτη και ας έχει μείνει με ένα αριστερό μπακ (Μλαντένοβιτς) ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στο Euro με την Σερβία.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον εξτρέμ που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Μπερνάρ ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Παλάσιος.

Αυτοί οι δυο καινούργιοι παίκτες που θα έρθουν μαζί με τους Μπάλντοκ και Μαξίμοβιτς αναμένεται να είναι τα νέα πρόσωπα στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Τριφυλλιού.

Από και κει και πέρα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν αποκτηθεί κι άλλος παίκτης και καταφέρει να είναι έτοιμος για τους πρώτους αγώνες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News