«Μεγαλύτερη η πρόταση του Παναθηναϊκού για Γιαννούλη από αυτή της ΑΕΚ - Το ποσό και το... deadline»

Παναθηναϊκός: «All in» για Γιαννούλη!

Δημοσίευμα – φωτιά όσον αφορά τον Έλληνα αριστερό οπισθοφύλακα που αποτελεί το πιο hot όνομα της μεταγραφικής πιάτσας, με τα δύο Αθηναϊκά κλαμπ να μάχονται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το radar.gr, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, με την πρόταση των «Πρασίνων» να υπερτερεί αυτή της «Ένωσης».

Ακολουθεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας radar.gr:

«Μπορεί να λένε ότι τον θέλουν όλοι της Big 4 αλλά δεν είναι αλήθεια. Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός λόγω…Ραχμάν Μπάμπα και Ορτέγκα αντίστοιχα είναι στο κόλπο. Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, αντιθέτως, είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη αν και εφόσον ο ελεύθερος διεθνής αριστερός μπακ αποφασίσει να παίξει μπάλα στην Super League.

O ΠΑΟ του έχει κάνει προσφορά 1.500.000 τον χρόνο και η ΑΕΚ 1.180.000 ευρώ αλλά και τους δυο ο Γιαννούλης έχει… γειώσει μέχρι τώρα. Μάλιστα ήδη έχει πάει για διακοπές και όπως μεταφέρθηκε σε πράσινους και κιτρινόμαυρους για το επόμενο 10ημερο δεν πρόκειται να αποφασίσει/μην τον περιμένουν!

Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε … ελληνική εξέλιξη με Γιαννούλη θα υπάρξει μετά τις 25 Ιουνίου. Αν μπορούν βέβαια ειδικά ο ΠΑΟ, να τον περιμένουν μέχρι τότε κι αφού θα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του τριφυλλιού.

Στον ΠΑΟ δεν υπάρχει αριστερός μπακ διαθέσιμος, με τον Μλαντένοβιτς στο Euro με την Σερβία και τον… Χουανκάρ να έχει αποχωρήσει! Στην short list πάντως των πράσινων με τους αριστερούς μπακ εκτός του Γιαννούλη υπάρχουν ακόμη τα ονόματα του Αργεντινού Ακούνια της Σεβίλλη και ενός Πορτογάλου…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News