Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Γιαννούλη και Σάντσες

kotsiras-dragowski-panathinaikos-giannoulis-alexis-sanchez

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό μετά την έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο, αφού οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ έχουν δρομολογήσει ήδη τις πρώτες εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Αρχικά, ο Γιάννης Κώτσιρας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για να ανανεώσει τη συνεργασία του και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Το Τριφύλλι θα πληρώσει περίπου 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην Σπέτσια για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, η ιταλική ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15% και ο Πολωνός γκολκίπερ θα υπογράψει για τρία χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ.

Στα μεταγραφικά, οι «Πράσινοι» τα δίνουν όλα για τον Δημήτρη Γιαννούλη τον οποίον έχουν στοχεύσει για το αριστερό άκρο της άμυνας, του έχουν καταθέσει πρόταση και περιμένουν εναγωνίως την απάντησή του τις προσεχείς ημέρες.

Όσον αφορά το όνομα του Αλέξις Σάντσες, δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι αποτελεί στόχο του κλαμπ και εν κατακλείδι δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση για την απόκτησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News