Παναθηναϊκός: Σε αυτή την πόλη της Αυστρίας θα γίνει η προετοιμασία
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σιγά-σιγά σε mode καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποίο θα γίνει στην Αυστρία με τον Ντιέγκο Αλόνσο να… σηκώνει μανίκια.
Ο Παναθηναϊκός μετά την έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες με το βασικό της μέρος να γίνεται στην Αυστρία, προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στο Σλόντμινγκ της Αυστρίας στις 22 Ιουνίου, για να ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους, η οποία θα κρατήσει έως και τις 6 Ιουλίου.
Σ’ αυτό το διάστημα θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια, ενώ από εκεί και πέρα θα γίνουν ακόμα δύο στην Αθήνα πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, το οποίο θα είναι στις 25 Ιουλίου.
Παράλληλα εννοείται πως τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, καθώς πλέον το βασικότερο θέμα που ήταν ο προπονητής έχει κλείσει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η Ελίνα έφερε «γούρι» και το... τρίποντο στο Καραϊσκάκης (pics-vid)
- Μυστήριο: Στη Βαρκελώνη ο Χέιζ-Ντέιβις, οργιάζουν τα σενάρια (pic)
- Παναθηναϊκός: Δύο «βαριά» ονόματα στο κάδρο - Τι λένε στο Ισραήλ
- Παναθηναϊκός: «Η επόμενη μέρα μετά τους Γιαμπουσέλε και Χέιζ-Ντέιβις – Τα δεδομένα έως… χθες με Σάριτς»
- Το «αντίο» του Γιαννακόπουλου στον Φέντερμαν: «Για πάντα αξέχαστος» (pic)