Καραπαπάς: «Πλήρωσε η Χούντα για τον Παναθηναϊκό - Δεν με αφήνουν να πιω Μίλκο, έχει πολλές... θερμίδες!» (vid)

Ο Κώστας Καραπαπάς παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης σε «ερυθρόλευκο» κανάλι και δεν παρέλειψε να ρίξει «καρφί» για το ΕΠΟΣ του Γουέμπλεϊ.

Καραπαπάς: «Πλήρωσε η Χούντα για τον Παναθηναϊκό - Δεν με αφήνουν να πιω Μίλκο, έχει πολλές... θερμίδες!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή χρονιά στον ΟΣΦΠ: «Από το απόλυτο κακό πήγαμε στο απόλυτο καλό. Είμαστε μεγάλο καράβι και ιδιαίτερο. Ήρθε ο Μεντιλίμπαρ, έδεσε την ομάδα. Ο Καρβαλιάλ ήταν θετικός άνθρωπος. Ο Κοβάσεβιτς έφτιαξε τα αποδυτήρια.

Η μεγάλη στροφή ήταν το βράδυ που χάσαμε από τη Μακάμπι με 1-4. Άλλαξε το τσιπάκι και του προπονητή μετά την ανανέωση. Οι παίκτες της Μακάμπι στη ρεβάνς ήταν παραπάνω από αλαζονικοί και το πληρώσανε…

Η Φενερμπαχτσέ έχει 35 εκατομμύρια μέλη, δηλαδή 3,5 Ελλάδες. Η Άστον Βίλα έχει πάρει Πρωταθλητριών. Δεν είναι η Μπράιτον. Όταν πας να παίξεις με την 4η από την Πρέμιερ Λιγκ, είσαι το αουτσάιντερ. Κι όμως, έβαλες έξι γκολ. Θυμάμαι προκρίσεις ελληνικών ομάδων με μια φάση, ένα γκολ.»

Για το Μίλκο Καπ: «Θα πω το εξής. Εμείς λέμε Μίλκο Καπ κάποιες προσωπικές μου επιλογές συναισθηματικές. Επειδή το Μίλκο Καπ έχει πάνω ημερομηνία λήξης. Δεν απασχολεί τον κόσμο τι κάνω εγώ στη ζωή μου.

Σαν περιβάλλον και σαν άνθρωπος εγώ εκτιμώ αυτά που κάνουν άλλοι. Δεν προσπάθησα να μειώσω την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Η κουβέντα είχε γίνει σε σύγκριση με το να κατακτήσει κάποιος το Champions League.

Όποιος έχει τέτοιο Μίλκο στο ψυγείο του, ας το φέρει να το πιούμε. Η κούπα είναι πολύ όμορφη, πιο περίτεχνη από τις άλλες. Αν σε κάποιους τους δημιουργεί μεγαλύτερη πίκρα αυτό που είπα, να το πιούνε το Μίλκο, να γλυκαίνονται. Εμένα δεν με αφήνουν να πίνω τέτοια γάλατα, γιατί έχει πολλές θερμίδες.»

Για το Γουέμπλεϊ: «Να τα πω και στο SDNA. Αυτοί κλαίνε για τις συμμαχίες. Έμαθες τι έγινε με το Γουέμπλεϊ; Θα σηκωθούν τα κόκκαλα να μας βαράνε με αυτά που ακούμε. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια κατάκτηση τροπαίου με έναν τελικό.

Με τον ηλ…ιο δεν τα έβαλε κανείς. Δεν πήγες ποτέ στον τελικό, σε πήγανε. Πλήρωσε η Χούντα για να πας. Δυστυχώς. Και για αυτό το λόγο, ντρεπόσουν μέχρι το 2000 και δεν είχαν βγει ούτε μπάλες με το Γουέμπλεϊ. Και γράφουν το έπος. Έπος που έχασες; Υπάρχει πίκρα, το καταλαβαίνω, το δέχομαι.

Πες σε αυτή τη φάση, το κάνανε αυτοί, πάμε και εμείς. Όχι να μας λένε για το Χουντέμπλεϊ. Είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι; Η Δέσποινα δεν είναι προπαγανδιστικό υλικό. Εδώ μετράμε υποβρύχιο ψάρεμα για να δούμε πού έχουμε παραπάνω τίτλους. Κοιτάξτε, μη σας φτάσει η ΑΕΚ. Προσέξτε, γιατί είναι κοντά! Εγώ αυτό δίνω σαν συμβουλή.»

Για τον Μαρσέλο και τον Χάμες: «Κόντεψα να πάρω φαρμακευτική αγωγή με τους δύο. Ο Μαρσέλο ήταν παιδί, ο Χάμες ήταν ντίβα και για αυτό, δεν στέριωσε πουθενά. Αυτοί δεν είναι ποδοσφαιριστές, είναι εταιρίες. Το ζήσαμε κι αυτό.

Πριν από ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με πήρε ο Μαρσέλο, συναντηθήκαμε, με ένα φούτερ πελώριο, ήταν σαν αρκούδι, ήθελε να παίξει βασικός στο ντέρμπι. Του είπα να πάει στον Μίτσελ. Μου λέει ότι δεν θα πάει, γιατί ο προπονητής νομίζει πως έχει περισσότερους τίτλους από μένα στη Ρεάλ.»

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Χοσέ Αλόνσο και το «καρφί» στον Μεντιλίμπαρ«Παρέμεινε δύο μήνες εκεί λένε. Μιλάνε για τον προπονητή που πήραν. Σας πληρώνουν για γραφείο Τύπου. Φαντάσου να γινόταν στον Ολυμπιακό. Γράφεις ότι ο ένας που πήρε Europa League απέτυχε και ο άλλος έμεινε δύο μήνες, δεν πρόλαβε να γράψει κοινόχρηστα στη Σεβίλλη. Κάνω λάθος;» 

Για τον Χουάνκαρ: «Το στήσανε. Πήγαν στο νοσοκομείο, έβγαλαν τους γιατρούς εφημερίας έξω. Με ένα τηλεφωνάκι από τα Υπουργεία, τιμωρηθήκαμε. Στο CAS θα παίρναμε απόλυτα τους βαθμούς πίσω. Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει στο CAS να παίρνεις πίσω κάτι. Και πήραμε.

Τώρα φεύγει με τις κλ…ιες αυτός από τον Παναθηναϊκό. Είχα ένα beef με τον Χουάνκαρ στη Λεωφόρο, ειρωνεύτηκε ο κύριος κουφός, αυτό το νούμερο.»

Για την αλλαγή διοίκησης στην ΑΕΚ: «Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν μου κάνει καμία αίσθηση. Τον ξέρω τον κ. Ηλιόπουλο, να δούμε τα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα. Άκουσα ότι ήταν πρωταθλητής στα βουνά. Ο κ. Μελισσανίδης ήταν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο.»

Για τον Μαντί Καμαρά: «Ας πάει όπου νομίζει. Δεν μας πειράζει καθόλου. Τελείωσε η υπόθεση. Δεν θα κάνουμε θεραπεία πού θα πάει και πού δεν θα πάει.»

Για το κούρεμα του Τάκη Τσουκαλά: «Δεν μου αρέσει. Έπρεπε να τα πάρει πιο κοντά ή και τελείως. Το παιδί στο κομμωτήριο πρέπει να έκανε 4,5 ώρες.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr