Αλόνσο: Τα συστήματα που προτιμάει και οι αρχές που θέλει να περάσει στον Παναθηναϊκό

Αλόνσο: Τα συστήματα που προτιμάει και οι αρχές που θέλει να περάσει στον Παναθηναϊκό

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και από την αρχή έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο 49χρονος προπονητής από την Ουρουγουάη παρουσιάστηκε σήμερα από τους πράσινους και κλήθηκε να τοποθετηθεί για τα συστήματα που προτιμάει αλλά και για τα χαρακτηριστικά και τις αγωνιστικές αρχές που θέλει να υπάρχουν στην ομάδα του.

Όσον αφορά τα συστήματα, ο Αλόνσο προτιμάει ανέκαθεν το 4-2-3-1 και το 4-3-3, όμως είπε ότι αν δει παίκτες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να χρησιμοποιήσει άλλους σχηματισμούς, ώστε να αγωνιστούν.

Όσον αφορά τα στοιχεία που θέλει να έχει η ομάδα του, τόνισε ότι ζητάει ταχύτητα, υψηλή πίεση, μεγάλη ένταση και φυσικά κάθετο παιχνίδι.

Γύρω από αυτές τις αρχές θέλει να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό και φυσικά στο μεταγραφικό παζάρι αναζητά ποδοσφαιριστές που να μπορούν να υλοποιήσουν το πλάνο του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News