Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το «αν» καίριο για την επόμενη μέρα...

Ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Αλόνσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου

Μας αρέσει η κουβέντα για προπονητές, για βιογραφικά, για δυνατότητες και για προοπτικές.

Το «φτιάξιμο» των προπονητών το ενθαρρύνουν και οι ίδιες οι ομάδες διότι όσο πιο εύκολα πείθεις τον κόσμο ότι ο νεοφερμένος είναι θαυματοποιός, άλλο τόσο εύκολα αύριο του αποδίδεις και όλες τις ευθύνες γιατί δεν αποδείχτηκε τέτοιος. 

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μας προκύπτει ότι είναι θαυματοποιός. Αλλά και τέτοιος να ήταν δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά αν δεν υπάρξει (και σε χρόνο ρεκόρ, για τις συνήθειες του Παναθηναϊκού μάλιστα), ένα ρόστερ που να χαρακτηρίζεται από μια κάποια πληρότητα.

Διότι σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει καλά καλά μια κανονική ενδεκάδα, ικανή να πάρει προκρίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην άμυνα διαβάζουμε ότι θα παίζει και του χρόνου ο Αράο για να μην βγει η ΠΑΕ στην αγορά για δύο βασικούς στόπερ.

Στη δε επίθεση παίζουν ο Ιωαννίδης που δεν ξέρουμε αν θα μείνει του χρόνου και οι Γερεμέγιεφ, Σποράρ. Μόνο από την ανάγνωση των συγκεκριμένων ονομάτων καταλαβαίνεις πόσο μεγάλες είναι οι ανάγκες.

Ο σύλλογος χρειάζεται τουλάχιστον ένα στόπερ (για εμάς δυο, αλλά κάνουμε εκπτώσεις απαιτήσεων), δυο τουλάχιστον εξτρέμ, ένα αμυντικό χαφ, (για αλλαγές σε Αράο, Μαξίμοβιτς) και δυο τουλάχιστον φορ εκτός αν υπάρχει εμπιστοσύνη στον Γερεμέγιεφ την οποία πέρυσι δεν διακρίναμε κι ας είχε βαρεθεί ο άνθρωπος να σκοράρει.

Αν αποκτηθούν όλοι αυτοί, μετά μπορεί να αρχίσουμε να συζητάμε για τον κόουτς και για το αν παίζει 4-3-2-1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News