Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο εφοπλιστής που αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο εφοπλιστής που αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αναμένεται να είναι ο άνθρωπος που θ’ αναλάβει την ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την αποχώρηση-βόμβα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μεγάλες είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το σύλλογο.

Μάλιστα ο Έλληνας επιχειρηματίας και πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ενημέρωσε ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την ομάδα από τη στιγμή που εκείνος δε θα συνεχίσει στο τιμόνι της.

Από εκεί και πέρα ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος δραστηριοποιείται επίσης στα ποντοπόρα πλοία, όπως και ο αδερφός του, Αντώνης Ηλιόπουλος, με διαφορετικές ναυτιλιακές εταιρείες.

Επίσης ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέπτυξε σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Για παράδειγμα, κατά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, η SeaJets με το πλοίο του Tera Jet έσπευσε στην θαλάσσια περιοχή και προσέφερε βοήθεια σε πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντας και μεταφέροντας τους σε μεγαλύτερα πλοία. Επιπλέον, διοργανώθηκε εκδήλωση στο Tera Jet, που φιλοξένησε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών.

Ο κος Ηλιόπουλος προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο Μάτι.

Από το 2016, ο κος Ηλιόπουλος προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών που δηλώνουν μόνιμη κατοικία στις Κυκλάδες, μαζί και τους συνοδούς τους, σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο.

Στη Σαντορίνη συνέβαλε στην αποκομιδή σκουπιδιών στους δρόμους του νησιού, καλύπτοντας 55 χλμ. δρόμου από τις 31 Αυγούστου 2018.

Επιπρόσθετα, προσέφερε δωρεάν προσομοιωτή γέφυρας πλοίου τύπου Transas Navigational Simulator Classroom NTRO 5000 στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον  Ασπρόπυργο.

Το ERC 2018 είχε ελληνικό χρώμα με χορηγό τη SeaJets, το λογότυπο της οποίας κοσμούσε το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ευρώπης 2018 Alexey Lukyanuk.

Ταυτόχρονα, είναι χορηγός στις ομάδες των Κυκλάδων, Πανναξιακός, Φοίνικας Σύρου, της Κύμης στο Μπάσκετ, καθώς και σε τοπικές δραστηριότητες όπως το Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset race και Cyclades Regatta.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News