Παναθηναϊκός: Οι 4 λόγοι που επέλεξε Ντιέγκο Αλόνσο για τον πάγκο

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο 49χρονος τεχνικός επιλέχθηκε για τέσσερις συγκεκριμένους λόγους από τους διοικούντες της «πράσινης» ΠΑΕ.

diego-alonso-panathinaikos

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποτελεί μια ελίτ επιλογή για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League CONCACAF, δείχνοντας το mentality πρωταθλητισμού που αναζητεί εναγωνίως ο σύλλογος.

Επιπλέον, δεν είναι τυχαίο ότι Ντέιβιντ Μπέκαμ τον επέλεξε ως πρώτο προπονητή της νεοσύστατης στο MLS Ίντερ Μαϊάμι το 2020, ενώ όταν ο θρυλικός Όσκαρ Ταμπάρες της εθνικής Ουρουγουάης αποχώρησε από τον πάγκο λόγω προβλημάτων υγείας μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, τον έχρησε διάδοχο του.

Μην ξεχνάμε ότι έχει ιστορικό με μεγάλες προσωπικότητες και γνωρίζει πως να τις διαχειριστεί. Στην εθνική ομάδα είχε τους Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβάνι, ενώ στη Σεβίλλη, όταν τα πράγματα στράβωσαν, ο Σέρχιο Ράμος βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τη δουλειά του.

Τέλος, έχει τεράστια κίνητρα για να πετύχει και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μετά το άσχημο πέρασμά του απ’ την Ανδαλουσία κι το Τριφύλλι του προσφέρει αυτήν την τεράστια ευκαιρία, την οποία καλείται να εκμεταλλευθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News