Γιάννης Σερέτης: «Ε ρε και να ερχόταν ο Σάρι, τι χαμός θα γινόταν...»

Γιάννης Σερέτης: «Ε ρε και να ερχόταν ο Σάρι, τι χαμός θα γινόταν...»

Ο Γιάννης Σερέτης έγραψε για την υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι στον Παναθηναϊκό μετά τη δήλωση του τελευταίου σε ιταλικό μέσο σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα από το gazzetta.gr:

«Προκάλεσαν εντύπωση οι χθεσινές δηλώσεις του Μαουρίσιο Σάρι. Από τη μια παραδέχεται ουσιαστικά ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ιταλία, από την άλλη δεν κλείνει και το παράθυρο για το εξωτερικό, όπου όμως θέλει να βρει τις τέλειες συνθήκες.

Ποιες είναι αυτές οι τέλειες συνθήκες μόνο ο ίδιος γνωρίζει για τον εαυτό του, αλλά προς το παρόν δεν έχει ακουστεί κάποιο από τα αληθινά top clubs της Ευρώπης που έψαχναν προπονητή να τον… αναζητεί.

Ούτε η Μπάγερν, ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Τσέλσι, ούτε η Μίλαν και η Γιουβέντους με την οποία έχει πάρει και τον μοναδικό τίτλο στην καριέρα του. Ολες έψαχναν, δεν ακούστηκε στη λίστα κάποιας εκ των κορυφαίων…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News