Παναθηναϊκός: Κινητικότητα για τους Σλοβένους - Ποια τα δεδομένα

Δυσοίωνο κρίνεται το μέλλον του Άντραζ Σπόραρ και του Μπένιαμιν Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Κινητικότητα για τους Σλοβένους - Ποια τα δεδομένα

Το newspao.gr ρίχνει «φως» τι πραγματικά συμβαίνει με τους Σλοβένους ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί η Εθνική Σλοβενίας στο Euro να έχει έντονο άρωμα… Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν υπάρχει ικανοποίηση από τους «πράσινους» από δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, τον Σπόραρ και τον Βέρμπιτς.

Το Τριφύλλι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και αναγκαστικά θα παίξει… μπάλα άλλου επιπέδου και περισσότερων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ατζέντης των Σπόραρ-Βέρμπιτς έχει καταλάβει πως οι πελάτες του δεν θα βρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό και έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να βρει ομάδες (όπως διαβάσατε η Ντιναμό Ζάγκρεμ ”τσεκάρει” τον Σπόραρ).

Το ίδιο πράττει ο μάνατζερ και για τον Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν για να ασκήσει «πίεση» στους Κυπελλούχους Ελλάδος να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Σαφέστατα ο Τσέριν δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους δύο προαναφερόμενους, καθώς έχει βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό στην παρουσία του στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr