Παναθηναϊκός: Θέλει και Σπόραρ η Ντινάμο!

Παναθηναϊκός: «Κύμα» αποχωρήσεων, ίσως φύγει και ο Σπόραρ

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός από τον Άνταμ Τσέριν έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Αντράζ Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, ωστόσο οι μεταγραφικές εξελίξεις γύρω του τρέχουν και δεν αφορούν μονάχα τους ποδοσφαιριστές που ο ίδιος θ’ αποκτήσει αλλά κι ορισμένους από το δικό του ρόστερ που είναι στόχοι άλλων ομάδων.

Για παράδειγμα σύμφωνα με πληροφορίες του «sdna.gr» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δουλεύει την περίπτωση του Άνταμ Τσέριν και θέλει να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα ο Τσέριν φέρεται μάλιστα να έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Ζάετς, αφού ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά την αξία του χαφ του Τριφυλλιού.



Ωστόσο εκτός από τον αμυντικό μέσο των πράσινων ενδιαφέρον από τον κροατικό σύλλογο υπάρχει και για τον συμπατριώτη του επιθετικό, Αντράζ Σπόραρ ακόμη και σε περίπτωση που δεν παραχωρηθεί ο πρώτος σκόρερ Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Προτεραιότητα εννοείται πως δίνεται στον Τσέριν, όμως μόνο αδιάφορη δεν είναι για την Ντιναμό η περίπτωση του Σπόραρ, ο οποίος μάλιστα θα συμμετάσχει, όπως κι ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του σε Παναθηναϊκό-εθνική, στο Euro 2024.

Πάντως οι πράσινοι δεν βιάζονται και ειδικότερα τώρα που υπάρχει το Euro στη μέση, καθώς γνωρίζουν ότι η χρηματιστηριακή αξία των συγκεκριμένων παικτών μ’ ένα καλό τουρνουά θα… εκτοξευθεί!



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News