Παναθηναϊκός: «Σειρήνες» επαναπατρισμού για Πάλμερ Μπράουν και Βιλένα

Υπάρχει ενδιαφέρον από Αμερική και Ολλανδία για τους Πάλμερ-Μπράουν και Τόνι Βιλένα αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός: «Σειρήνες» επαναπατρισμού για Πάλμερ Μπράουν και Βιλένα

Την περίοδο του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να απαλλαχτεί από ορισμένες μονάδες που δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα τη φετινή αγωνιστική περίοδο προκειμένου να φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με το νέο προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, υπάρχει… κινητικότητα για τους Τόνι Βιλένα και Πάλμερ-Μπράουν από ομάδες της πατρίδας τους.

Αμφότεροι αποτέλεσαν σημαντικά πρότζεκτ της ομάδας επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον «πράσινο» πάγκο, ωστόσο, δεν έγινε η απόσβεση των εκατομμυρίων στην πρώτη τους χρονιά στο Τριφύλλι.

Δεύτερη ευκαιρία δύσκολα θα δοθεί σε κάποιον εκ των δύο, με την πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι μεγάλη.

Συγκεκριμένα, η Άλκμααρ παρακολουθεί τον Βιλένα, ενώ διάφορες ομάδες από το MLS δεν αποκλείεται να κάνουν κάποια κίνηση για τον Πάλμερ-Μπράουν. Ο τελευταίος «έχασε» το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού, δεν αποκλείεται να ρωτήσει για εκείνον και ο Λεβαδειακός που ανέβηκε στην α’ κατηγορία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News