Παναθηναϊκός: Στη... γωνία για τέσσερις «πράσινους» ο Λεβαδειακός

Την προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει και… ο Λεβαδειακός με έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Παναθηναϊκός: Στη... γωνία για τέσσερις «πράσινους» ο Λεβαδειακός

Η ομάδα της Βοιωτίας μετά από ένα χρόνο απουσίες, επέστρεψε στη Superleague και θέλει να κάνει μια σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι προκειμένου να σταθεροποιηθεί στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Λεβαδειακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Νίκα, Τσόκαι, Τρουιγιέ και Πάλμερ Μπράουν. Αν «κοπεί» κάποιος από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, τότε, η ομάδα του Γιάννη Κομπότη ενδέχεται να ρίξει τα δίχτυα της.

Ο Νίκας αποτέλεσε τον παίκτη «σημαία» του Λεβαδειακού τα τελευταία χρόνια, πέρσι αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική υπό τη μορφή δανεισμού από τους «πράσινους».

Ο Τσόκαι έπαιξε ως δανεικός στην Όσιγιεκ, ο Μπράουν έμεινε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς «εκτός» λόγω τραυματισμού, ο Τρουιγιέ μετά από τεράστια ζημιά, επέστρεψε στα γήπεδα φέτος με τη φανέλα του Βόλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr