Παναθηναϊκός-Σάρι: Οι 8 ομάδες στην Ιταλία που δεν έχουν ανακοινώσει προπονητή

Μαουρίτσιο Σάρι: Ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού καπνίζει 60 τσιγάρα την ημέρα!

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να πάρει το μεγάλο ρίσκο και να εξανλτήσει όλες του τις πιθανότητες προκειμένου να αποκτήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει προκειμένου να βρει τον κατάλληλο προπονητή, ο οποίος θα τον ανεβάσει επίπεδο και θα τον κάνει πιο ανταγωνιστικό στην επόμενη μέρα του, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι αποφάσισαν να περιμένουν τον Μαουρίτσιο Σάρι για όσο χρειαστεί, εξαντλύοντας κάθε πιθανότητα προκειμένου να πει τελικά το μεγάλο «ναι» ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος δεδομένα θ’ ανεβάσει το status της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάρι ζήτησε έξτρα χρόνο πριν δώσει την τελική του απάντηση, καθώς εκτός από τα προσωπικά του ζητήματα, επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητές που έχει, προκειμένου να βρει μια δουλειά εντός της Ιταλίας.



Οι επιλογές όμως φαίνεται να μειώνονται δραματικά και τ’ όνειρο να προπονήσει μια ιταλική ομάδα απομακρύνεται, καθώς η Λάτσιο έχει καταλήξει στον Μάρκο Μπαρόνι, ενώ και οι Κάλιαρι, Μίλαν, Μόντσα, Τορίνο, Ουντινέζε και Βενέτσια έχουν καταλήξει σε προπονητή χωρίς όμως να έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Έτσι, για τον 65χρονο τεχνικό η μόνη επιλογή αυτή τη στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τον περιμένει και δεύτερον του έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση, προκειμένου να τον πείσει και τελικά να έρθει στην Ελλάδα και την Αθήνα.

Τέλος, οριστικές εξελίξεις περιμένουμε μέσα στο σαββατοκύριακο ή μέχρι τη Δευτέρα με τους πράσινους να μαθαίνουν αν θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού ή αν τελικά αποσπάσουν την υπογραφή του Σάρι.

Πάντως εναλλακτικές επιλογές τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν, όμως στον Παναθηναϊκό δεν προχωράει τίποτα απ’ αυτές μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Ιταλού τεχνικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News