Παναθηναϊκός: Ο Μαουρίτσιο Σάρι και το project του ΟΑΚΑ
Εν αναμονή της απάντησης του Ιταλού τεχνικού, αποκαλύφθηκε ότι η πολυσυζητημένη μετακόμιση από την Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ έχει και άλλη… «ανάγνωση».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, οι «Πράσινοι» παρουσίασαν στον Μαουρίτσιο Σάρι τον σχεδιασμό, με βάση τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ και όχι το «Απόστολος Νικολαΐδης».
Όπως είναι λογικό, ένας προπονητής του επιπέδου του χρειάζεται τον απαραίτητο χώρο και τις υψηλές προδιαγραφές για να δουλέψει στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ που έχει περάσει στο παρελθόν (Τσέλσι, Γιουβέντους, Νάπολι και άλλα).
Η Λεωφόρος αν και είναι η πηγή του Τριφυλλιού, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του 2024 κάνοντας μονόδρομο την επιλογή του Ολυμπιακού σταδίου για τη νέα σεζόν.
Έτσι, ο ελίτ προπονητής που θα επιλεχθεί να αναλάβει το «πράσινο» project θα έχει στη διάθεσή του το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας για να κάνει τον Σύλλογο… Μεγάλο ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αν φύγει ο Αταμάν - Οι αποδόσεις
- Αποκάλυψη Γάτα για Λεωφόρο: Το δίμηνο-κλειδί πριν από τον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Τεττέη - Η αποστολή με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η λίστα, ο Λέτο και οι αποφάσεις μετά τον Μπενίτεθ
- «Ο Αλαφούζος έχει μιλήσει με Ρεμπρόφ, Τεντέσκο, Γκαγιάρδο»