«Χτύπησε την πόρτα του Κίκε Σετιέν ο Παναθηναϊκός» (vid)

«Χτύπησε την πόρτα του Κίκε Σετιέν ο Παναθηναϊκός» (vid)

Την περίπτωση του Κίκε Σετιέν εξετάζει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση απόρριψης από τον Μαουρίτσιο Σάρι σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport.

Με κεντρικό θέμα τον Παναθηναϊκό κυκλοφορεί στα περίπτερα η εφημερίδα Livesport.

Στο εξώφυλλο του σημερινού φύλλου (7/6) αναφέρεται το όνομα του Κίκε Σετιέν για τους «πράσινους».

«Ο Παναθηναϊκός περιμένει με τεράστια αγωνία την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι, όμως, ταυτόχρονα χτυπάει και άλλες πόρτες. Λίστα νο2. Κίκε Φλόρες, Κίκε Σετιέν. Οι δύο Ισπανοί και οι προοπτικές με αυτούς.»

Ο Σετιέν διετέλεσε χρέη προπονητή στη Μπαρτσελόνα (απολύθηκε τρεις μέρες μετά το ιστορικό 8-2 από τη Μπάγερν Μονάχου), ενώ αποτέλεσε παρελθόν από τη Βιγιαρεάλ πριν τις «μάχες», μάλιστα, με τον Παναθηναϊκό στο UEFA Europa League για να πάρει τη θέση του στον πάγκο ο Πατσέτα.

Για το μπάσκετ: «2-0 τίτλου ή 7άστερο 1-1. Μισό πρωτάθλημα παίζεται απόψε στο ΣΕΦ. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 21:30 χωρίς ανάσα. Τιμωρία Αταμάν και Παναθηναϊκού ζητάει ο Ολυμπιακός.

Φυτίλι στους τελικούς με την επιστολή-καταγγελία να τιμωρηθεί ο Τούρκος τεχνικός και να μην καθίσει σήμερα στον πάγκο επειδή ”δυσφημεί το πρωτάθλημα”. Χαμός με Κορομηλά, να τοποθετηθεί η ΕΟΚ.»

Δείτε παρακάτω:

«Χτύπησε την πόρτα του Κίκε Σετιέν ο Παναθηναϊκός» (vid)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News