Καταγγελίες από Ολυμπιακό σε Αταμάν, Κοντό και Παναθηναϊκό!

Καταγγελίες από Ολυμπιακό σε Αταμάν, Κοντό και Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε νομικά και ζητά την άμεση τιμωρία του Εργκίν Αταμάν, του Δημήτρη Κοντού και του Παναθηναϊκού AKTOR.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή – καταγγελία ο Ολυμπιακός αναφέρει πως ο ο Αταμάν στις δηλώσεις του έκανε λόγο για στημένο πρωτάθλημα και ότι ο Τούρκος κόουτς «δυσφημεί βαθύτατα και ευθέως το ελληνικό πρωτάθλημα».

Επιπλέον, η «ερυθρόλευκη» πλευρά θεωρεί πως ότι με τα λεγόμενά του ο προπονητής του «τριφυλλιού»: «κατηγορεί αυθαίρετα και συκοφαντικά πως εκ προθέσεως ελήφθησαν λανθασμένες αποφάσεις κατά του Παναθηναϊκού».

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν σταματούν εκεί, αφού υποστηρίζουν πως ο 58χρονος «δυσφημεί, προσβάλει και θίγει το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη του Ολυμπιακού, την οποία εμφανίζει ως μετέχουσα σε εγκληματική οργάνωση. Υποθάλπτει και υποκινεί την άσκηση βίας, φραστικής και όχι μόνο, εις βάρος των διαιτητών».

Τι ζητάει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα από το πειθαρχικό όργανο του ΕΣΑΚΕ;

Να επιβληθεί στον Εργκίν Αταμάν ποινή αφαίρεσης του δικαιώματος παρουσίασης στον πάγκο του Παναθηναϊκού, «λόγω της σοβαρότητας των παραβατικών συμπεριφορών και δηλώσεών του με βάση το άρθρο 74».

Να επιβληθεί στον Δημήτρη Κοντό πειθαρχική τιμωρία για τη δημόσια επιδοκιμασία του, επειδή, δηλαδή «κούνησε το κεφάλι του συγκαταβατικά».

Και «να επιβληθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός η δέουσα πειθαρχική ποινή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News