Παναθηναϊκός: Αποχωρεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Δεν υπολογίζει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο η Νότιγχαμ Φόρεστ και η αποχώρησή του από την αγγλική ομάδα, πλέον, φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Απίστευτος ο Βλαχοδήμος, κράτησε στο «μηδέν» σε δύο ματς την Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το «Athletic», η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να παραχωρήσει και τον Βλαχοδήμο, αφού δεν είναι ικανοποιημένη με την απόδοση του Έλληνα διεθνή.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι άνθρωποι των Άγγλων θα ήθελαν να παραχωρήσουν τον 30χρονο Έλληνα τερματοφύλακα και θα προσπαθήσουν να βγάλουν ένα ποσό στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είχαν δώσει στην Μπενφίκα για να τον κάνουν δικό τους!

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι και ο ίδιος ο Βλαχοδήμος είναι απογοητευμένος επειδή δεν πήρε ευκαιρίες και δεν είναι αρνητικός στην αποχώρησή του.

Ο ίδιος είχε ρίξει «γέφυρες» επιστροφής στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται υπό προϋποθέσεις να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News