«Απροσδιόριστο» το deadline για Σάρι - Η απόφαση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Σάρι, στην Αθήνα ο ατζέντης του

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν είναι μια απλή υπόθεση για τον Παναθηναϊκό και θα χρειαστεί υπομονή και αρκετός χρόνος, προκειμένου να παρθεί η απόφαση από τον Ιταλό.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για την απόκτηση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είναι ένας προπονητής αναγνωρισμένης αξίας και δεδομένα θ’ αλλάξει επίπεδο τους πράσινους.

Παρ’ όλα αυτά ο Ιταλός τεχνικός έχει ζητήσει χρόνο προκειμένου ν’ απαντήσει στους πράσινους, διότι έχει κι άλλα δεδομένα να σκεφτεί, τα οποία στην παρούσα φάση τον κάνουν διστακτικό.

Ουσιαστικά ο Σάρι περιμένει τη Λάτσιο αλλά και κάποια άλλη ομάδα κυρίως από την Ιταλία, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του αφήνοντας την προοπτική του Παναθηναϊκού στην άκρη.

Είναι γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται πολύ τόσο ορισμένα προσωπικά ζητήματα αλλά και το ότι δε μιλάει καλά αγγλικά κι εκτός της χώρας του θα έχει πρόβλημα επικοινωνίας κι αρκετές δυσκολίες.

Κάτι που έχει αντιμετωπίσει σε προηγούμενες δουλειές του, όπως για παράδειγμα στην Τσέλσι, όταν βρέθηκε στην Αγγλία και την Premier League.

Όλα αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, οδηγούν την όλη διαδικασία να είναι αρκετά χρονοβόρα και δίχως να έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα που θα λήξει με τον Παναθηναϊκό να καλείται να περιμένει όσο περισσότερο γίνεται, καθώς έχει αποφασίσει να το πάει μέχρι τέλους!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News