Παναθηναϊκός: Τα ονόματα του Plan B αν ναυαγήσει του Σάρι

Παναθηναϊκός: Τα ονόματα του Plan B αν ναυαγήσει του Σάρι

Οι «Πράσινοι» τα δίνουν όλα για τον Ιταλό τεχνικό έχοντας καταθέσει ηγεμονική πρόταση και αναμένοντας από ώρα σε ώρα για την τελική του απάντηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, εάν ο Μαουρίτσιο Σάρι απορρίψει την πρόταση του Παναθηναϊκού ή αν δεν απαντήσει έγκαιρα, και πάλι, στην τελευταία διορία που του έχει δοθεί είναι δεδομένο ότι το κλαμπ θα στραφεί σε άλλους υποψηφίους.

Στην λίστα του Τριφυλλιού είναι και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, που αρέσει στον Γιάννη Αλαφούζο αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Μία εκλεκτή περίπτωση για τον «πράσινο» πάγκο θεωρείται και ο Νίκο Κόβατς που έχει στο πλούσιο βιογραφικό του σπουδαίες ομάδες όπως Μπάγερν Μονάχου, Μονακό, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Βόλφσμπουργκ και φυσικά την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟ, με την απόφαση του Σάρι να τα καθορίζει όλα, αφού ο 65χρονος αποτελεί προτεραιότητα για τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News