Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Ιορντανέσκου και Κίκε Φλόρες

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Ιορντανέσκου και Κίκε Φλόρες

Εκτός από το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι στον Παναθηναϊκό έχουν ακουστεί για τον πάγκο του κι εκείνα των Άνγκελ Ιορντανέσκου και Κίκε Φλόρες.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και πρώτος του στόχος παραμένει ο Μαουρίτσιο Σάρι, του οποίου μάλιστα του έχει γίνει κι επίσημη πρόταση με το σύλλογο να περιμένει την απάντησή του.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι εξετάζουν κι άλλες επιλογές προπονητών και δύο εξ’ αυτών που έχουν ακουστεί είναι οι Άνγκελ Ιορντανέσκου και Κίκε Φλόρες.

Παρ’ όλα αυτά η αλήθεια είναι πως ούτε ο Ρουμάνος αλλά ούτε και ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού με το plan b σε περίπτωση που αρνηθεί την πρόταση ο Σάρι να παραμένει ένας άλυτος γρίφος.

Σίγουρα τα ονόματα που έχουν ακουστεί κι αναμένεται ν’ ακουστούν θα είναι και είναι ήδη πολλά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή οι πράσινοι περιμένουν τον Ιταλό πρώην τεχνικό της Τσέλσι, δίχως να έχουν κάνει ξεκάθαρο το plan b τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News