Παναθηναϊκός: Έρχεται πρόταση για Γερεμέγεφ - Η στάση του παίκτη

Παναθηναϊκός: Γερεμέγεφ με Ολυμπιακό στο Κύπελλο!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να δεχθεί πρόταση για τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από την Ιαπωνία.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μπορεί να έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι προθέσεις του είναι συγκεκριμένες και φροντίζει να τις κάνει γνωστές με κάθε ευκαιρία.

Συγκεκριμένα για τον Σουηδό επιθετικό αναμένεται να έρθει πρόταση από την Ιαπωνία προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο ο ίδιος έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Παναθηναϊκού περιμένοντας τον νέο προπονητή.



Παρ’ όλα αυτά ο Γερεμέγεφ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως δεν πήρε περισσότερες ευκαιρίες στο «Τριφύλλι», τη στιγμή που υπάρχει εκπεφραμένο ενδιαφέρον κυρίως από συλλόγους της Ιαπωνίας.

Τέλος, να αναφέρουμε πως από την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζεται συνεχώς πως ο Σουηδός επιθετικός δεν πωλείται, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News