Σάρι: Τα νέα δεδομένα και η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Το σήριαλ του Μαουρίτσιο Σάρι με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας γύρω από το μέλλον του Ιταλού τεχνικού.

«Καίγεται» για Σάρι ο Παναθηναϊκός - Ο διακαής πόθος του Αλαφούζου

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του και να κλείσει έναν προπονητή από το πάνω ράφι, ο οποίος θα είναι ικανός να οδηγήσει το σύλλογο στην κορυφή.

Μπορεί η πρόταση στον Ιταλό τεχνικό να είναι ιδιαίτερα μεγάλη και οι πράσινοι να έχουν δείξει τρομερή θέληση σ’ εκείνον, ώστε να τον αποκτήσουν, ωστόσο η τελική απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμη και ο ίδιος ο Σάρι ζητάει χρόνο πριν δώσει την τελική του απάντηση.

Ένας από τους λόγους που δεν απαντάει ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι είναι η Λάτσιο, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είχε χάσει τ’ αποδυτήρια.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με νέα ιταλικά δημοσιεύματα, η επιστροφή του Μαουρίτσιο Σάρι στη Λάτσιο είναι απίθανη, καθώς ο συγκεκριμένος σύλλογος δεν έχει έρθει σε επαφή με τον 65χρονο τεχνικό, ενώ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Μάρκο Μπαρόνι, προκειμένου ν’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πάντως συνεχίζει να περιμένει την απάντηση του Σάρι, εξετάζοντας παράλληλα κι άλλες λύσεις προπονητών, καθώς ο χρόνος περνάει και δε γίνεται και οι πράσινοι να περιμένουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έναν προπονητή.

Exit mobile version