Κίκε Σάντσεθ Φλόρες: Μία από τις λύσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός

Κίκε Σάντσεθ Φλόρες: Μία από τις λύσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός

Με την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι να καθυστερεί, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν πλέον κι άλλες εναλλακτικές λύσεις για τον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν γίνεται πιο σύντομα έναν προπονητή και να προχωρήσει μετέπειτα στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο νούμερο ένα στόχος είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα έρθει ή όχι στο σύλλογο, καθώς είναι ιδιαίτερα διστακτικός για συγκεκριμένους λόγους και ζήτησε έξτρα χρόνο από τους πράσινους.

Όσο, λοιπόν, η υπόθεση του Ιταλού τεχνικού δεν έχει τέλος, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών που είναι διαθέσιμοι και μπορούν να δεχθούν μια ενδεχόμενη πρόταση συνεργασίας.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι κι αυτό του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, ο οποίος δεδομένα δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη με τον Χοσέ Γκαρσία Πιεμέντα να είναι ο αντικαταστάτης του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες άνθρωπος του Παναθηναϊκού είχε επαφή με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού και να τον ενημερώσει ότι ο ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρεται για μια πιθανή συνεργασία.

Τέλος, οι πράσινοι είχαν μία διερευνητική επαφή με τον Φλόρες κι έχουν διαπιστώσει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για συμφωνία. Όσο θα καθυστερεί η οριστική απάντηση του Σάρι, τότε θα αυξάνονται οι πιθανότητες να προτιμηθεί ο Ισπανός ή άλλος υποψήφιος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News