Σάρι: Τα νέα δεδομένα και η αντίδραση του Παναθηναϊκού

«Καίγεται» για Σάρι ο Παναθηναϊκός - Ο διακαής πόθος του Αλαφούζου

Το σήριαλ του Μαουρίτσιο Σάρι με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας γύρω από το μέλλον του Ιταλού τεχνικού.

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του και να κλείσει έναν προπονητή από το πάνω ράφι, ο οποίος θα είναι ικανός να οδηγήσει το σύλλογο στην κορυφή.

Μπορεί η πρόταση στον Ιταλό τεχνικό να είναι ιδιαίτερα μεγάλη και οι πράσινοι να έχουν δείξει τρομερή θέληση σ’ εκείνον, ώστε να τον αποκτήσουν, ωστόσο η τελική απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμη και ο ίδιος ο Σάρι ζητάει χρόνο πριν δώσει την τελική του απάντηση.

Ένας από τους λόγους που δεν απαντάει ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι είναι η Λάτσιο, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είχε χάσει τ’ αποδυτήρια.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με νέα ιταλικά δημοσιεύματα, η επιστροφή του Μαουρίτσιο Σάρι στη Λάτσιο είναι απίθανη, καθώς ο συγκεκριμένος σύλλογος δεν έχει έρθει σε επαφή με τον 65χρονο τεχνικό, ενώ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Μάρκο Μπαρόνι, προκειμένου ν’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πάντως συνεχίζει να περιμένει την απάντηση του Σάρι, εξετάζοντας παράλληλα κι άλλες λύσεις προπονητών, καθώς ο χρόνος περνάει και δε γίνεται και οι πράσινοι να περιμένουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έναν προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News