«Χαμόγελα» στον Παναθηναϊκό: Σημαντικό... ξεκαθάρισμα για Σάρι-Λάτσιο από τη Gazzetta dello Sport

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Σάρι, στην Αθήνα ο ατζέντης του

Σλυμφωνα με την έγκυρη Gazzetta dello Sport, η Λάτσιο δεν επιβεβαιώνει για Σάρι, ενώ στοχεύει σε Μπαρόνι ή Κλόζε.

Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Λάτσιο από το βράδυ της Τετάρτης (5/6), με τον Κροάτη τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του και αυτή να γίνεται αποδεκτή από τη διοίκηση των πρωτευουσιάνων.

Μόλις τρεις μήνες μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λάτσιο ο Ιγκόρ Τούντορ αποχαιρετάει το “Ολίμπικο”. Ο Κροάτης προπονητής ήρθε σε διαφωνία με τη διοίκηση όσον αφορά σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και υπέβαλε την παραίτησή του το βράδυ της Τετάρτης (5/6) η οποία έγινε αποδεκτή.

Σημαντικό… ξεκαθάρισμα για Σάρι-Λάτσιο από τη Gazzetta dello Sport

Οι Ιταλοί αναζητούν ήδη τον διάδοχο του Κροάτη κόουτς και ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Μάρκο Μπαρόνι, αλλά και ο Μίροσλαβ Κλόζε. Ο πρώτος τα πήγε περίφημα στον πάγκο των Τζιαλομπλού, αλλά και σε αυτόν της Λέτσε, ωστόσο η διοίκηση κοιτάζει και τον Γερμανό τεχνικό. Φαβορί είναι ο Ιταλίας και εξελίξεις αναμένονται σύντομα. Οπως τονίζει η Gazzetta dello Sport, o Κλαούντιο Λοτίτο θα κάνει κρούση και στον Μαξ Αλέγκρι, αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

Οσον αφορά τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού δε συγκεντρώνει πιθανότητες επιστροφής με την Gazzetta dello Sport να σχολιάζει πως το όνομα του πρώην τεχνικού της ομάδας δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν άνθρωπο της διοίκησης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News