Θαναηλάκης: «Δεν φοράω κόκκινη γραβάτα» (vid)

Θαναηλάκης: «Δεν φοράω κόκκινη γραβάτα» (vid)

Ο Γιώργος Θαναηλάκης μίλησε στο «Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα για τη μετάδοση του τελικού του Conference League.

Λίγες μέρες μετά τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας ο σπίκερ του εν λόγω αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό».

«Ο Γρηγόρης έχει έναν άνθρωπο που συγκίνησε και εμάς τους Ολυμπιακούς και όλους τους Έλληνες με την ωραία μετάδοση», είπε στον πρόλογο ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος του COSMOTE-TV στη συνέχεια ανέφερε: 

«Να βάλω το γυαλί, επειδή θα βγω στον ANT1 να δείχνω πιο ωραίος από τον Λιάγκα (σ.σ γέλιο); Δεν μπορείς να κρατήσεις τη συγκίνησή σου σε αυτό το πράγμα. Ποιος έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί με τον Ολυμπιακό;

Αυτό που ακούτε είμαι εγώ, το ζω πολύ έντονα, δεν προσπαθώ να μιμηθώ κάποιον. Αισθάνομαι εκείνη τη στιγμή πως είμαι ο παίκτης, ο οπαδός. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές λες μμμ, αλλά εντάξει. Από τη στιγμή που κάνουμε μια δουλειά, πρέπει να συγκρατηθούμε.

Δεν φοράω ποτέ κόκκινη γραβάτα στα παιχνίδια, πιστεύω στον Θεό, θα έχω πάντα μαζί μου ένα εικόνισμα. Εισπράττω την αγάπη του κόσμου, είναι σημαντικό που δίνεις εσύ αυτή τη χαρά.»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News