Σορτς: «Δεν είναι αυτή η συνταγή για τα playoffs»
Ο Τι Τζέι Σορτς στάθηκε στο κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού AKTOR και ζήτησε άμεση αντίδραση στο Game 4 με τη Βαλένθια.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κατάφερε να κλείσει τη σειρά απέναντι στη Βαλένθια, με τους Ισπανούς να παίρνουν τη νίκη στο Game 3 και να μειώνουν σε 2-1.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τι Τζέι Σορτς στάθηκε κυρίως στον τρόπο με τον οποίο μπήκαν οι «πράσινοι» στο παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα δεν είχε την απαιτούμενη ένταση από τα πρώτα λεπτά.
Ο Αμερικανός γκαρντ υπογράμμισε πως σε αγώνες playoffs δεν αρκεί η αντίδραση στο φινάλε, αλλά χρειάζεται συγκέντρωση και επιθετικότητα από την αρχή.
Μιλώντας στη Nova, ανέφερε: «Μπήκαμε νωθρά, δεν είχαμε ένταση στην αρχή. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς, τους αφήσαμε να αισθανθούν καλά. Δεν είναι αυτή η συνταγή για τα playoffs. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή, να χτυπήσουμε πρώτοι. Ειναι πολύ καλή ομάδα η Βαλένθια και πρέπει να απαντήσουμε.
Θα δούμε ξανά το ματς, τα λάθη μας, έχουμε προπόνηση αύριο. Έβαλαν πολλά εύκολα καλάθια, ειδικά στο transition, πρέπει να τα περιορίσουμε. Ευχαριστούμε τη θύρα 13 τον κόσμο που μας στήριξε. Θα τους χρειαστούμε και στο τέταρτο παιχνίδι, από όλο τον κόσμο που μας δίνει πάντα ενέργεια για να κλείσουμε τη σειρά».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρία «όχι» - Τι απέρριψε ο Γιαννακόπουλος ως λύση μετά το ΣΕΦ: «Καθαρή διαστροφή και ανάγκη για αυταρχισμό»
- «Το ποσό συμφωνίας Παναθηναϊκού-Γένσεν και το όριο της Μπρέντφορντ»
- Παναθηναϊκός: Η τελική προσπάθεια για Βλαχοδήμο και το κρίσιμο 7ήμερο
- Παναθηναϊκός: Δύο αποχωρήσεις που ανοίγουν το δρόμο για μεταγραφή
- «Παναθηναϊκός για Μπενεντέτι»: Νέο μεταγραφικό σενάριο