Τότης Φυλακούρης: «Το Γουέμπλεϊ με τη Φιλαδέλφεια, σαν να συγκρίνεις Porsche με Suzuki»

Ξεκάθαρος ήταν ο Τότης Φυλακούρης για όσους συνέκριναν τις τελευταίες μέρες το ΕΠΟΣ του Γουέμπλεϊ με το Conference League της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τότης Φυλακούρης: «Το Γουέμπλεϊ με τη Φιλαδέλφεια, σαν να συγκρίνεις Porsche με Suzuki»

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

«Ο Λεμονής κάνει λάθος. Το έζησε, έπαιξε στον Ολυμπιακό λίγα χρόνια αργότερα. Κανείς δεν είπε ότι δεν είναι μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού το Conference League και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά Champions League δεν είναι.

Στο ένα παίζουν Πανιώνιοι, Πανσερραϊκοί, ΠΑΣ Γιάννινα, στο άλλο οι κορυφαίοι. Είναι σαν να συγκρίνουμε την Porsche με το Suzuki!», ανέφερε.

Συνεχίζοντας ο παλαίμαχος άσος ξεκαθαρίζει πως: «Εγώ ήμουν υπέρ του Ολυμπιακού στον τελικό. Δεν μπορώ να συγκρίνω όμως τις δύο πορείες».

Και προσθέτει ότι: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Τιμή και δόξα και στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Ολυμπιακό για τη δική του επιτυχία. Κάθισα και είδα τον τελικό. Είναι ελληνική ομάδα και τον χειροκρότησα.

Και για την ΑΕΚ το ίδιο θα έκανα. Όπως χειροκρότησα και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Είναι μία μεγάλη επιτυχία και πρέπει να τη σεβόμαστε. Αλλά το Conference δεν είναι Champions League.

Με εξαίρεση τη Ζεν Ες, παίξαμε με την Έβερτον, τον Ερυθρό Αστέρα, τον Άγιαξ, ομαδάρες. Ήταν κάτι ανεπανάληπτο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr