Ελσάντ Χισάι: Η πιθανή μεταγραφή του Παναθηναϊκού με Σάρι στο τιμόνι (vid)

Αν λατρεύει έναν ποδοσφαιριστή ο Μαουρίτσιο Σάρι από το πέρασμά του στους ποδοσφαιρικούς πάγκους, αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλβανό φουλ μπακ, Ελσάντ Χισάι.

Ελσάντ Χισάι: Η πιθανή μεταγραφή του Παναθηναϊκού με Σάρι στο τιμόνι (vid)

Ο 30χρονος οπισθοφύλακας σε ηλικία 18 ετών έκανε το ντεμπούτο του, υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι στην Έμπολι καταγράφοντας στην πρώτη του σεζόν στη Serie Β (2012/13) 34 συμμετοχές!

Το 2015 ο Σάρι πήρε στη Νάπολι τον Χισάι, ενώ το ίδιο συνέβη και όταν ανέλαβε τη Λάτσιο το 2021!

Ο Αλβανός μπακ οφείλει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη που είχε ως ποδοσφαιριστής στον 65χρονο τεχνικό, κάτι που έχει παραδεχθεί με δηλώσεις του πριν από μερικούς μήνες.

«Ο Σάρι δεν έχει αλλάξει αν και δεν μιλάω πολύ με τον κόουτς. Στο ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα είχε προβλήματα στην κατανόηση της τακτικής του και δεν υπήρχε καλή εκτέλεση του πλάνου. Πάντα όμως με θεωρούσε σημαντικό.

Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος γιατί σου προσφέρει αυτοπεποίθηση την οποία θέλεις να ανταποδώσεις.

Με έφερε στη Λάτσιο και με ήθελε στην Τσέλσι. Θέλω να του ανταποδώσω τρεις φορές αυτό που αξίζει. Αισθάνομαι πολύ ωραία, είμαι ικανοποιημένος. Η Λάτσιο είναι μια μεγάλη ομάδα».

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Χισάι με τη Λάτσιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του, αν πάρει το πολυπόθητο «ναι» από τον Καθηγητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr