Κρούση της Λοκομοτίβ σε Λοντίγκιν - Η απάντηση Ρώσου και η στάση του Παναθηναϊκού

Κρούση της Λοκομοτίβ σε Λοντίγκιν - Η απάντηση Ρώσου και η στάση του Παναθηναϊκού

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με τον Ελληνορώσο τερματοφύλακα να δέχεται πρόταση για να επαναπατριστεί μετά από 4 ολόκληρα χρόνια.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του Γιούρι Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό προσεγγίζοντας την πλευρά του παίκτη για να τον πείσει να επιστρέψει στη Ρωσία.

Εξάλλου, ο 34χρονος έχει πλούσιο ιστορικό στην χώρα έχοντας περάσει 6 χρόνια στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και 1 χρόνο στην Άρσεναλ Τούλα.

Ο πορτιέρο τους αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι και στο πρόσωπο του Γιούρι βρήκαν τον αντικαταστάτη του με τον ίδιο όμως να δηλώνει:

«Αν επρόκειτο για ομάδες κορυφής, που διεκδικούν τον τίτλο στο πρωτάθλημα, θα με ενδιέφερε. Αλλά έχει σημασία να καταλάβετε πως ό,τι και να πιστεύω, έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Άρα, όποιος με θέλει, πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον σύλλογό μου. Κατά συνέπεια, όλη αυτή η συζήτηση, για το αν θα σκεφτόμουν μία πρόταση, αν θα ήθελα να γυρίσω στη Ρωσία, είναι απλώς συζήτηση. Πρώτα από όλα, πρέπει να ξέρουμε τη στάση του Παναθηναϊκού».

Σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου, αν το Τριφύλλι θα συζητούσε την παραχώρησή του, ο Λοντίγκιν απάντησε αφοπλιστικά:

«Απ’ όσο έχω ενημερωθεί, ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος απέναντί μου ότι δεν θα με αφήσει να πάω πουθενά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News