Τέλος ο Ιταλιάνο για Παναθηναϊκό - Σε ποια ομάδα «έκλεισε»!

Τέλος ο Ιταλιάνο για Παναθηναϊκό - Σε ποια ομάδα «έκλεισε»!

Τον διάδοχο του Τιάγκο Μότα στο πρόσωπο του Βιτσέντσο Ιταλιάνο βρήκε η Μπολόνια, συμφωνώντας για δύο έτη με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Φιορεντίνα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, οι «ροσομπλού» συμφώνησαν σε όλα με τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο και άμεσα θα πέσουν οι υπογραφές για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Φιορεντίνα οδήγησε τους «βιόλα» σε τρεις τελικούς την τελευταία διετία, χάνοντας βέβαια και τους τρεις.

Ωστόσο, η πρόοδος που είχε η ομάδα με τον Ιταλιάνο στον πάγκο έκανε τους ανθρώπους της Μπολόνια να καταλήξουν στο πρόσωπό του, θεωρώντας πως είναι ο κατάλληλος για τη θέση αυτή.

Μάλιστα, θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τους «ροσομπλού» στην παρουσία τους στο Champions League της νέας σεζόν, με τις απαιτήσεις να είναι ασφαλώς μεγάλες.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός εξέτασε και την περίπτωση του φιναλίστ στο Conference League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News