Τέλος ο Ιταλιάνο για Παναθηναϊκό - Σε ποια ομάδα «έκλεισε»!

Τον διάδοχο του Τιάγκο Μότα στο πρόσωπο του Βιτσέντσο Ιταλιάνο βρήκε η Μπολόνια, συμφωνώντας για δύο έτη με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Φιορεντίνα.

Τέλος ο Ιταλιάνο για Παναθηναϊκό - Σε ποια ομάδα «έκλεισε»!

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, οι «ροσομπλού» συμφώνησαν σε όλα με τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο και άμεσα θα πέσουν οι υπογραφές για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Φιορεντίνα οδήγησε τους «βιόλα» σε τρεις τελικούς την τελευταία διετία, χάνοντας βέβαια και τους τρεις.

Ωστόσο, η πρόοδος που είχε η ομάδα με τον Ιταλιάνο στον πάγκο έκανε τους ανθρώπους της Μπολόνια να καταλήξουν στο πρόσωπό του, θεωρώντας πως είναι ο κατάλληλος για τη θέση αυτή.

Μάλιστα, θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τους «ροσομπλού» στην παρουσία τους στο Champions League της νέας σεζόν, με τις απαιτήσεις να είναι ασφαλώς μεγάλες.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός εξέτασε και την περίπτωση του φιναλίστ στο Conference League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News