Παναθηναϊκός: Το διπλό «δράμα» του Σάρι που ίσως επηρεάσει την απόφασή του

Παναθηναϊκός: «Απέρριψε την πρόταση της Λέστερ ο Μαουρίτσιο Σάρι»

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει το θέμα του προπονητή όσο γίνεται πιο σύντομα και μέχρι στιγμής περιμένει τον Μαουρίτσιο Σάρι και την απάντησή του.

Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της φετινής σεζόν έχει μπει στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το σχεδιασμό του δείχνοντας διάθεση να παρουσιαστεί πολύ περισσότερο ανταγωνιστικός σε σχέση με πέρυσι.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει μυθική πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι και περιμένουν την απάντησή του με τον Ιταλό να κάνει ακόμα δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του και να μην έχει δώσει απάντηση στο Τριφύλλι.

Ο Ιταλός τεχνικός πρόσφατα έχασε τη μητέρα του και πλέον και ο πατέρας του είναι σε σοβαρή κατάσταση. Δύο θέματα που, ίσως, τον επηρεάσουν στην απάντηση που αναμένεται να δώσει στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του.

Δεν είναι δεδομένο ότι αυτός είναι ο λόγος της καθυστερήσης, ωστόσο πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News