Παναθηναϊκός: Buy out στο συμβόλαιο του Σάρι και ο ειδικός όρος

Παναθηναϊκός: Η προθεσμία για την απάντηση του Σάρι

Σύμφωνα με Ιταλικό μέσο, ο 65χρονος έχει λάβει μια άκρως δελεαστική πρόταση από την «πράσινη» ΠΑΕ η οποία τον κάνει αυτομάτως έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλφρέντο Πεντούλα αναφέρει ότι ο Ιταλός προπονητής έχει στα χέρια του τριετές συμβόλαιο με απολαβές 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με έξτρα μπόνους επίτευξης στόχων.

Στη συμφωνία εμπεριέχεται buy out ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο μπορεί οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να πληρώσει για να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, υπάρχει και ένας ειδικός όρος που αφορά τους «Πράσινους»: Αυτός λέει ότι αν η ομάδα τερματίσει με -20 από την κορυφή, την ίδια στιγμή δίνεται η δυνατότητα στο «πράσινο» κλαμπ να αποδεσμεύσει τον Μαουρίτσιο Σάρι χωρίς να του πληρώσει κάποια αποζημίωση.

Ο συγκεκριμένος όρος αφορά στο ρίσκο της επένδυσης που προτίθεται ο Γιάννης Αλαφούζος να πραγματοποιήσει, όντας μια έξτρα δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που η ομάδα και ο προπονητής δεν φανούν αντάξιοι των προσδοκιών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News