Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Σάρι

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Σάρι, στην Αθήνα ο ατζέντης του

Αποκαλύφθηκε το συμβόλαιο που έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός στον Μαουρίτσιο Σάρι.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Αλφρέντο Πεντούλα, το συμβόλαιο που έχει καταθέσει το «τριφύλλι» στον Ιταλό τεχνικό είναι διάρκειας τριών ετών, αξίας περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, συν μπόνους για συνολικά περίπου 12 εκατομμύρια, εξαιρουμένου του προσωπικού.

Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής:

”Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Μαουρίτσιο Σάρι απάντηση μέχρι αύριο. Οι συζητήσεις συνεχίζονταν εδώ και εβδομάδες, είχαν ήδη γίνει δυο συναντήσεις παρουσία κορυφαίων στελεχών. Η προσφορά είναι επίσης πολύ σημαντική: ένα τριετές συμβόλαιο αξίας περίπου 4 εκατομμυρίων ανά σεζόν συν μπόνους για συνολικά περίπου 12 εκατομμύρια, εξαιρουμένου του προσωπικού.

Με δυνατότητα λύσης και των δύο πλευρών: από την πλευρά του συλλόγου εάν ο Παναθηναϊκός τερματίσει δεύτερος 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, από την πλευρά του Σάρι με την καταβολή ποινής 2 εκατομμυρίων. Όμως ο Σάρι δεν είναι πολύ πεπεισμένος, όπως ήδη αναφέρθηκε, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Είχε ήδη γίνει, και σας το είπαμε, μια έρευνα της Λέστερ.

Τώρα όμως πρέπει να καταλάβουμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες, πρέπει να ολοκληρώσουμε το βαλς των πάγκων: Ο Παλαντίνο θα πάει στη Φιορεντίνα μετά την κίνηση που σας αποκαλύψαμε να εμφανιστεί στη συνάντηση με τους βιόλα.

Ο Ιταλός μπορεί να μπει στον διαγωνισμό για τη Λάτσιο, ακόμα κι αν τον έχει αναζητήσει η Μπολόνια. Εξαρτάται από τον Τούντορ, μια κατάσταση που πρέπει να ακολουθήσει, επίσης -όπως είπε- ενόψει της Μπολόνια. Μπορεί ο Σάρι να επιστρέψει στη Λάτσιο; Κανείς δεν τον έχει ρωτήσει μέχρι στιγμής, αλλά πριν από αρκετές μέρες δεν αποκλείσαμε αυτό το σενάριο στο παρασκήνιο, χωρίς να προχωρήσουμε παρακάτω. Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός βιάζεται”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News